Baby Dutch

Baby Dutch

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

baby dutch

Welkom in de wereld van Baby Dutch. Baby Dutch is het merk dat zich met veel passie toelegt op de voeten van jouw baby. Baby Dutch ontwerpt en produceert babyslofjes voor baby`s en peuters van 0 tot 24 maanden.

Baby dutch begrijpt als geen ander dat uw peuter er altijd leuk bij moet lopen en kruipen vandaar dat je bij ons de meest uiteenlopende ontwerpen vindt onder andere vlinders slofjes, zilveren sterren, voetbal slofjes of slofjes met lieve beren, olifantjes en bloemen.

Baby Dutch is geboren in 2007. Ze zijn net even anders dan alle andere merken die om de voetjes van jouw baby zitten. Baby Dutch heeft liefde voor de voeten van kleine baby`s. Soms zijn we eigenwijs, lief of stoer, maar altijd omdat ze net wat verder gaan in de liefde voor de voeten en babyschoenen. Baby dutch begrijpt dat deze voetjes met de grootste zorg behandeld moeten worden.

Ze moeten nog een heel leven mee en zullen nog vele kilometers afleggen. De eerste babyschoentjes moeten dan ook soepel en zacht zijn. Een goed begin mag ook leuk zijn.

Een goed begin, begint bij baby slofjes van Baby Dutch.

Onze merken

Baby Paws  Kidorable-logo-Boofies-homepage  Oxxy baby dutch Menu-lederen-babyslofjes Druppies-regenlaarsjes-logo Starchild-babyslofjes-logo-Boofies Nokian-footwear-regenlaarsjes-Boofies.com Evercreatures-regenlaarsjes Bugzz-logo-Boofies  

 

i-wawa  Attipas-babyschoentjes-Boofies.com  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 INFORMATIE 

 

  Bestelling en levering

  Ruilen en retouren

  Veelgestelde vragen

  Privacyverklaring


  Klachten

  Algemene voorwaarden

  Maathulp


  Blog

  Partners

  Bol.com

 

 

 

 

 


 

MIJN BOOFIES.COM

 

MIJN ACCOUNT  

INLOGGEN  

REGISTREREN  

WACHTWOORD VERGETEN  


 Boofies.com

Tel: 06-36426854

E: info@boofies.com 

KVK: 56559402

BTW NR: NL165773261B01

IBAN:NL90RABO0325875464

BIC/SWIFT: RABONL2U

 

 

 

CONTACT

 

VOOR ALLE VRAGEN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA ONS WEBFORMULIER. WIJ ZULLEN ZO SNEL MOGELIJK BINNEN 24 UUR OP UW MAIL REAGEREN: contact

 

 

 


 

 

 

 WORD FAN!


 facebook  twitter  google+


 

 

BETALEN EN VERZENDEN 

                     

 iDeal paypal Bancontact 

postNL 

 

    

Alle rechten voorbehouden 2018 Boofies.com